analyser

Gennemgå dit netværk for optimal optimering.

hold øje med forandringer

 

Kører dit netværk optimalt?
Er der flaskehalse?
Er der sikkerhedshuller?
Er der for mange eller for få ressourcer?
Er der for mange eller for få sikkerhedsforanstaltninger?
Er designet tidssvarende?
Er dine hardwareenheder opdateret til nyeste sikkerhedsniveau og meget meget mere.

Dette er alt sammen kritiske spørgsmål, hvis man kigger på det fra et driftsmæssigt perspektiv, men mange IT-afdelinger har desværre ikke altid ressourcer eller tid til at tilsikre disse mange parametre er afdækket og på plads.

Her kan Netspecialisten hjælpe med en gennemgang, hvor vi i samarbejde med den lokale IT-afdeling går hele jeres netværksinfrastruktur igennem og kommer med en analyse omkring dens tilstand. Vi vil også ud fra vores mangeårige erfaring komme med anbefalinger til opgraderinger, udskiftninger eller mitigeringer, som vi mener bør udføres så dit netværk kører så optimalt som muligt.

 

Stabilitet i første række

Vores mission er at levere robuste løsninger, der bare virker.

Konsulentydelser

Hvad end I har brug for nyt udstyr eller tilpasning af eksisterende løsninger – så har vi konsulenten til at løse opgaven.

Driftydelser

Vi skræddersyer en løsning til jeres virksomhed, så I sikres bedst mulige oppetid og performance.

Sparring

Vi kan bidrage med sparring til projekter og implementeringer på tværs af hele IT-infrastrukturen.

Kontakt Netspecialisten i dag

Vi har det godt, når vores kunder har det godt. Af denne årsag gør vi en stor indsats for at skabe en god dialog med vores kunder. Vi tager højde for jeres ønsker og behov, så I får den bedste og mest passende netværksløsning til jeres virksomhed. Vores store erfaring inden for feltet gør, at vi med sikkerhed kan sige, at ingen virksomhed er ens – hvorfor vi altid tilpasser vores ydelser til jeres virksomhed. Vi tror på, at glade kunder giver glade medarbejdere og omvendt. Ønsker du at være en del af vores målsætning, kan du kontakte os uforpligtende allerede i dag. Sammen finder vi den helt rette løsning til dig!

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan?

Kontakt os i dag for at booke et gratis og helt uforpligtende møder med en af vores konsulenter. Lad os fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til den helt rette løsning ift. netværk og IT-sikkerhed.