SD-WAN

Netspecialisten hjælper din virksomhed med at udnytte sine forbindelser bedst muligt.

SD-WAN – Softwaredefineret wide area network

Køber man en netværksløsning i dag, er det næsten garanteret at begrebet SD-WAN bliver nævnt som en funktion; noget man skal gå efter eller i hvert fald være sikker på ens løsning supporterer. Så er man nemlig fremtidssikret.

Men hvad ER SD-WAN så for en størrelse og hvorfor skal du og din virksomhed have det og bruge det?

Den simpleste måde at beskrive det på er, at det er den bedste og mest fleksible måde for din virksomhed at udnytte sine forbindelser på.

Mange virksomheder vælger at have to internetforbindelser for at have redundans i et nedbrud, men igen har langt de fleste reserve-forbindelsen til at køre i tomgang uden at bruge den. Med SD-Wan kan den bringes i spil og man kan balancere trafikken ud på internettet ligeligt over dem så man udnytter sin kapacitet til fulde fremfor at betale for noget man ikke får nogen værdi ud af.

Det smarte stopper dog ikke her. SD i SD-WAN står for Software Defineret og muliggør at man kan sætte en række politikker op for hvordan ens forbindelser skal bruges. Har man som i overnævnte eksempler to internetforbindelser og den første måske begynder at være presset på grund af højere internetforbrug, kan man fx opleve problemer med Teams-møder, Webex-sessioner eller lignende. Jamen hvorfor så ikke bare sørge for at alt møde-trafik, altså internet vi bruger til at koble op til vores online møder, kører over den sekundære linje.

SD-WAN kan selvfølgelig også bruges hvis man har flere VPN-forbindelser, MPLS eller en kombination af det hele – og integrerer direkte ind i bl.a. Azure Virtual WAN –  også kaldet wWAN.

Microsoft 365 og Azure

Systemet står også løbende og holder øje med ens forbindelser ud i verden og har man nu to veje frem til Azure / Office 365 og den primære forbindelse oplever driftsproblemer til præcis Office 365 eller lignende mens resten kører videre, vil systemet hurtigt opdage det og automatisk sørge for at trafikken bliver sendt en anden vej så ens brugere aldrig opdager problemerne.

Mulighederne er mange og det er i mange henseender kun fantasien, der sætter grænsen for, hvordan man kan udnytte sine veje ud i verden.

Netspecialisten er specialister i SD-WAN og en af de få i Danmark, der har Fortinets SD-WAN-specialisering. Vi kan levere ydelsen både som Managed SD-WAN eller SD-WAN as a Service.
Så har du hørt om SD-WAN, tænker det lyder spændende og godt kunne tænke dig at få noget sparring, input eller høre om, hvilke løsninger vi kan hjælpe dig og din virksomhed med. Så ræk endeligt ud til os til en snak.

 

Stabilitet i første række

Vores mission er at levere robuste løsninger, der bare virker.

Konsulentydelser

Hvad end I har brug for nyt udstyr eller tilpasning af eksisterende løsninger – så har vi konsulenten til at løse opgaven.

Driftydelser

Vi skræddersyer en løsning til jeres virksomhed, så I sikres bedst mulige oppetid og performance.

Sparring

Vi kan bidrage med sparring til projekter og implementeringer på tværs af hele IT-infrastrukturen.

Kontakt Netspecialisten i dag

Vi har det godt, når vores kunder har det godt. Af denne årsag gør vi en stor indsats for at skabe en god dialog med vores kunder. Vi tager højde for jeres ønsker og behov, så I får den bedste og mest passende netværksløsning til jeres virksomhed. Vores store erfaring inden for feltet gør, at vi med sikkerhed kan sige, at ingen virksomhed er ens – hvorfor vi altid tilpasser vores ydelser til jeres virksomhed. Vi tror på, at glade kunder giver glade medarbejdere og omvendt. Ønsker du at være en del af vores målsætning, kan du kontakte os uforpligtende allerede i dag. Sammen finder vi den helt rette løsning til dig!

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan?

Kontakt os i dag for at booke et gratis og helt uforpligtende møder med en af vores konsulenter. Lad os fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til den helt rette løsning ift. netværk og IT-sikkerhed.