Hvem er vi

Og hvorfor vælge os

Vi tager ansvar for jeres netværk.

Hos Netspecialisten tager vi jeres netværk personligt. Vores udgangspunkt er at levere ydelserne på samme måde og af samme kvalitet, som var vi fastansat hos jer og havde det fulde ansvar for løsningerne – uanset om vi leverer en engangsydelse til jer eller har en fast aftale.

Vi har hele tiden for øje ikke bare at lave løsningerne som man plejer, men også at stille spørgsmålstegn ved om det fortsat er det rette at gøre.

 

Erfarne teknikere

Vores konsulenter har mange års erfaring på tværs af hundredevis af forskellige SMB- og Enterprise-virksomheder og tilhørende datacentre, og er vant til at levere når det brænder. 

Vi har erfaring med udstyr fra langt de fleste større producenter.

Vi har et solidt fundament der gør, at vi kan se ud over hvilken brugerflade der er til udstyret, og skabe løsninger der giver værdi for jer.

 

Det er lige meget hvad der står på etiketten…

Vi er ikke gift med vores leverandører, og har derfor ikke nogle stærke præferencer i forhold til hvilket udstyr der benyttes. Vi vælger udstyr til løsninger vi leverer og anbefaler, ud fra de krav i har som virksomhed – med både jeres størrelse og økonomi taget i betragtning.

Kunden i fokus

Vi har det godt når vores kunder har det godt, og derfor bestræber vi os på, hver dag at levere den bedst mulige service.

Vi ved der ikke er to virksomheder der er ens, hvorfor vi tilpasser alt vi laver så det passer jeres virksomhed.

Vi tror på at glade kunder giver glade medarbejdere, og omvendt. 

Netspecialisten ApS

Birk Centerpark 40

7400 Herning

CVR 41130229

[email protected]

 

+45 6916 1100

Vil du høre mere om hvad vi kan?