automatisering

Automatisér dine processer og minimer fejl og usikkerheder.

Automatisering er nøglen til højere sikkerhed

Automatisering er blevet mere og mere vigtigt over de sidste 5 år, hvor det er blevet normalt at færre folk skal nå mere med mindre. Det gælder også, at løsninger generelt er blevet mere komplekse og her ønske det, at man kan få systemer til at udføre repetitive og routine-opgaver, så man kan frigive sine tekniske ressourcer til vigtigere ting.

Netspecialisten har en bred erfaring inden for automatisering og scripting omkring alle de teknologier vi bruger. Denne erfaring kommer til udtryk i både migrerings- og implementeringsprojekter men absolut også i det daglige driftsarbejde hos vores kunder.

Vi har som eksempel haft fornøjelsen af at hjælpe en kunde med 1500+ Access-punkter, der skulle fordeles mellem forretningsenheder rent administrativt, blive fordelt til de rigtige administrationsenheder automatisk baseret på en række dynamiske parametre. En opgave, der hvis den skulle have været udført manuelt, havde taget flere medarbejdere uger at udføre med en kæmpe risiko for fejl.

Et andet eksempel er en kunde, hvor vi har hjulpet dem med et integrationssystem, hvor de opretter afdelinger, IP-scopes og deslige ét sted. Herefter fanger systemet ændringerne og opretter de nødvendige konfigurationer i de forskellige systemer, der skal bruge disse informationer. Dette har sparet kunden for mange timers arbejde og har samtidig sikret, at der ikke er fejl i de mange oprettelser.

Netspecialisten kan også hjælpe dig med at automatisere dine processer og frigive ressourcer til andre opgaver.

 

Stabilitet i første række

Vores mission er at levere robuste løsninger, der bare virker.

Konsulentydelser

Hvad end I har brug for nyt udstyr eller tilpasning af eksisterende løsninger – så har vi konsulenten til at løse opgaven.

Driftydelser

Vi skræddersyer en løsning til jeres virksomhed, så I sikres bedst mulige oppetid og performance.

Sparring

Vi kan bidrage med sparring til projekter og implementeringer på tværs af hele IT-infrastrukturen.

Kontakt Netspecialisten i dag

Vi har det godt, når vores kunder har det godt. Af denne årsag gør vi en stor indsats for at skabe en god dialog med vores kunder. Vi tager højde for jeres ønsker og behov, så I får den bedste og mest passende netværksløsning til jeres virksomhed. Vores store erfaring inden for feltet gør, at vi med sikkerhed kan sige, at ingen virksomhed er ens – hvorfor vi altid tilpasser vores ydelser til jeres virksomhed. Vi tror på, at glade kunder giver glade medarbejdere og omvendt. Ønsker du at være en del af vores målsætning, kan du kontakte os uforpligtende allerede i dag. Sammen finder vi den helt rette løsning til dig!

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan?

Kontakt os i dag for at booke et gratis og helt uforpligtende møder med en af vores konsulenter. Lad os fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til den helt rette løsning ift. netværk og IT-sikkerhed.