Hvem er vi

Netspecialisten er at konsulenthus med et meget snævert fokus.

Om Netspecialisten

Vi gør det vi er bedst til, og som navnet indikerer, er vi specialister i diverse løsninger/tjenester inde for netværk.

Da vi stiftede Netspecialisten, var det med et ønske om at sætte netværksløsninger i fokus, og at betragte netværket som den nødvendige motorvej, under alle andre systemer som det er.
Vi oplever for mange projekter trække unødigt ud eller helt kuldsejle, fordi kommunikationsinfrastrukturen ikke var indtænkt, og designet ej heller tilpasset i opstartsfasen.

Vi har som hus mere end 50 års erfaring at trække på, og vores konsulenter har arbejdet med nogen af de største og mest komplekse netværk i Danmark og internationalt.

Vi hjælper alt fra den lille virksomhed der gerne vil stå stærkere inde for netværk og sikkerhed, men ikke selv har kompetencerne i huset, til den store multinationale koncern der har brug for hjælp til arkitektur eller kompetencer til at lande de store projekter, når de udvider eller fornyer.

Stabilitet i første række

Vores mission er at levere robuste løsninger, der bare virker.

Konsulentydelser

Hvad end i har brug for nyt udstyr eller tilpasning af eksisterende løsninger – så har vi konsulenten til at løse opgaven.

Driftydelser

Vi skræddersyer en løsning til jeres virksomhed, så I sikres bedst mulige oppetid og performance.

Sparring

Vi kan bidrage med sparring til projekter og implementeringer på tværs af hele IT-infrastrukturen.

Kontakt Netspecialisten i dag

Vi har det godt, når vores kunder har det godt. Af denne årsag gør vi en stor indsats for at skabe en god dialog med vores kunder. Vi tager højde for jeres ønsker og behov, så I får den bedste og mest passende netværksløsning til jeres virksomhed. Vores store erfaring inden for feltet gør, at vi med sikkerhed kan sige, at ingen virksomhed er ens – hvorfor vi altid tilpasser vores ydelser til jeres virksomhed. Vi tror på, at glade kunder giver glade medarbejdere og omvendt. Ønsker du at være en del af vores målsætning, kan du kontakte os uforpligtende allerede i dag. Sammen finder vi den helt rette løsning til dig!

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan?

Kontakt os i dag for at booke et gratis og helt uforpligtende møder med en af vores konsulenter. Lad os fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til den helt rette løsning ift. netværk og IT-sikkerhed.