Arkitektur og design

Vi skaber den rigtige løsning til jer med fokus på det rette design.

netværk er ikke bare netværk

 

Hos Netspecialisten sætter vi en stor ære i at hjælpe vores kunder med at vælge den rigtige løsning fra den for kunden rigtige producent.

Men en mindst lige så vigtig del af en implementering eller opgradering er, at sørge for at designet på løsningen er den mest optimale, sikre og robuste, som det er muligt at lave inden for de rammer projektet eksisterer indenfor.

Netspecialistens konsulenter har alle mere end 10 års erfaring med design og arkitektur af netværks- og sikkerhedsløsninger og vi bruger den dybe erfaring for at sikre, at opgaven vi måtte have fornøjelsen af at løse for jer, er designet til at løse både de eksisterende opgaver men også er fremtidssikret så vidt muligt for at kunne løse opgaverne, der måtte være rundt om hjørnet.

Designprocessen bliver altid lavet i samarbejde med jer, da ingen løsninger er 100% ens. Der vil altid være kundespecifikke detaljer som skal tænkes ind og tilsikres løst, så det tilsikres, at netop jeres forretningsgange er understøttet bedst muligt.

 

Stabilitet i første række

Vores mission er at levere robuste løsninger, der bare virker.

Konsulentydelser

Hvad end I har brug for nyt udstyr eller tilpasning af eksisterende løsninger – så har vi konsulenten til at løse opgaven.

Driftydelser

Vi skræddersyer en løsning til jeres virksomhed, så I sikres bedst mulige oppetid og performance.

Sparring

Vi kan bidrage med sparring til projekter og implementeringer på tværs af hele IT-infrastrukturen.

Kontakt Netspecialisten i dag

Vi har det godt, når vores kunder har det godt. Af denne årsag gør vi en stor indsats for at skabe en god dialog med vores kunder. Vi tager højde for jeres ønsker og behov, så I får den bedste og mest passende netværksløsning til jeres virksomhed. Vores store erfaring inden for feltet gør, at vi med sikkerhed kan sige, at ingen virksomhed er ens – hvorfor vi altid tilpasser vores ydelser til jeres virksomhed. Vi tror på, at glade kunder giver glade medarbejdere og omvendt. Ønsker du at være en del af vores målsætning, kan du kontakte os uforpligtende allerede i dag. Sammen finder vi den helt rette løsning til dig!

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan?

Kontakt os i dag for at booke et gratis og helt uforpligtende møder med en af vores konsulenter. Lad os fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til den helt rette løsning ift. netværk og IT-sikkerhed.