Løsninger

Netspecialisten tilbyder en lang række serviceydelser til og omkring netværket.

Overvågning

Netspecialisten har overvågningsløsninger, der passer til lige nøjagtigt dit netværk og dine behov.
Om dine enheder er eksponeret mod internettet eller gemt væk langt inde i dit netværk, så har vi løsninger til at trække de data ud, der gør det muligt for os, at hjælpe dig med at opretholde den mest optimale drift af dit netværk.

Eskalationsaftale

Har din virksomhed behov for at kunne få fat i en af vores dygtige konsulenter uden for normal arbejdstid, tilbyder Netspecialisten eskalationsaftaler hvor den vagthavende tekniker kan kontakter 24/7/365, så uanset hvornår du måtte have udfordringer med dit netværk, er hjælpen kun et opkald væk.

Managed FortiAnalyzer

Har du en FortiAnalyzer-appliance sat op i din virksomhed, men finder tiden til at passe, pleje og monitorere for lille. så kan vi hjælpe.
Netspecialisten tilbyder en Managed Fortianalyzer-løsning, hvor vi overtager driften af din FortiAnalyzer, sørger for at logs, alarmer samt overvåger anden nyttige data. Det sikrer at vi kan reagere på udsving, som kræver handling.

Patch Management

Hvis du som mange andre, ikke overskuer eller har tiden til at følge med i de nyeste sikkerhedsopdateringer, så tilbyde Netspecialisten at gøre det for dig.

Med en patch management-aftale sørger vi for at holde øje med de nyeste opdateringer og ved kritiske sårbarheder eller fejl også at få opdateret dine enheder.

Stabilitet i første række

Vores mission er at levere robuste løsninger, der bare virker.

Konsulentydelser

Hvad end i har brug for nyt udstyr eller tilpasning af eksisterende løsninger – så har vi konsulenten til at løse opgaven.

Driftydelser

Vi skræddersyer en løsning til jeres virksomhed, så I sikres bedst mulige oppetid og performance.

Sparring

Vi kan bidrage med sparring til projekter og implementeringer på tværs af hele IT-infrastrukturen.

Kontakt Netspecialisten i dag

Vi har det godt, når vores kunder har det godt. Af denne årsag gør vi en stor indsats for at skabe en god dialog med vores kunder. Vi tager højde for jeres ønsker og behov, så I får den bedste og mest passende netværksløsning til jeres virksomhed. Vores store erfaring inden for feltet gør, at vi med sikkerhed kan sige, at ingen virksomhed er ens – hvorfor vi altid tilpasser vores ydelser til jeres virksomhed. Vi tror på, at glade kunder giver glade medarbejdere og omvendt. Ønsker du at være en del af vores målsætning, kan du kontakte os uforpligtende allerede i dag. Sammen finder vi den helt rette løsning til dig!

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan?

Kontakt os i dag for at booke et gratis og helt uforpligtende møder med en af vores konsulenter. Lad os fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til den helt rette løsning ift. netværk og IT-sikkerhed.