Patch management

Det kan have fatale følger, hvis du ikke sørger for, at din firewall er patchet korrekt.

har du husket at opdatere?

 

Det er umådeligt vigtigt at få opdateret sin infrastruktur og altid være garderet mod de trusler, der hersker.

Patch Management er en afgørende proces, der anvendes til at vedligeholde opdateringer og sikkerhedsrettelser til både software og operativsystemer, der opererer på diverse IT-systemer. Formålet med patch management er at sikre, at alle programmer og systemer holdes opdaterede og beskyttede mod kendte sårbarheder og angreb.

Softwareleverandører og udbydere af operativsystemer udsender regelmæssigt patches for at løse kendte sårbarheder, bugs eller andre problemer i deres software. Patch Management opgaven inkluderer identifikation af softwareprogrammer og systemer, der kræver opdatering, planlægning servicevindue sammen med jer – og naturligvis selve patchingen.

Hvad mange ikke tænker over, er at når man normalt taler om operativsystemer, så tænkes der typisk det der kører på ens servere og det har man aktivt holdt ved lige i evigheder som en selvfølge. Ens fysiske netværksinfrastruktur bliver desværre overset og de operativsystemer der kører herpå er over årene blevet meget komplekse for at kunne blokere og beskytte mod de nyeste cyberangreb. Så deres opdatering og vedligehold er blevet lige så vigtigt og i nogen tilfælde næsten vigtigere end at holde serverne opdateret. Det er og bliver 1. forsvarslinje mod truslerne derude.

Patch Management udgør en afgørende sikkerhedsforanstaltning for at beskytte IT-systemer mod cyberangreb og malware. Ikke-opdaterede firewalls og software er typisk mere sårbare over for sikkerhedsrisici, da de kan indeholde kendte sårbarheder, som hackere og malware kan udnytte.

Med en serviceaftale omkring patch management på din firewall, sørger vi for at holde øje med, hvornår den skal opdateres, så sikkerheden er i top hos jer.

Vi kontrollerer, identificerer og installerer!

Vi søger for at holde øje med sårbarheder, patch notes fra producenter og er ofte godt forberedte inden selve sårbarheden rammer.
Derfor kan vi også være proaktive på at få planlagt servicevindue ind til opdateringen sammen med jer.
Det betyder for jer, at jeres firewalls altid er opdaterede til seneste version, så I kan få lukket evt. sikkerhedshuller rettidigt.
Vi aftaler sammen med jer tidspunkt for installering og genstart samt yder den support, I har brug for.

 

Stabilitet i første række

Vores mission er at levere robuste løsninger, der bare virker.

Konsulentydelser

Hvad end I har brug for nyt udstyr eller tilpasning af eksisterende løsninger – så har vi konsulenten til at løse opgaven.

Driftydelser

Vi skræddersyer en løsning til jeres virksomhed, så I sikres bedst mulige oppetid og performance.

Sparring

Vi kan bidrage med sparring til projekter og implementeringer på tværs af hele IT-infrastrukturen.

Kontakt Netspecialisten i dag

Vi har det godt, når vores kunder har det godt. Af denne årsag gør vi en stor indsats for at skabe en god dialog med vores kunder. Vi tager højde for jeres ønsker og behov, så I får den bedste og mest passende netværksløsning til jeres virksomhed. Vores store erfaring inden for feltet gør, at vi med sikkerhed kan sige, at ingen virksomhed er ens – hvorfor vi altid tilpasser vores ydelser til jeres virksomhed. Vi tror på, at glade kunder giver glade medarbejdere og omvendt. Ønsker du at være en del af vores målsætning, kan du kontakte os uforpligtende allerede i dag. Sammen finder vi den helt rette løsning til dig!

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan?

Kontakt os i dag for at booke et gratis og helt uforpligtende møder med en af vores konsulenter. Lad os fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til den helt rette løsning ift. netværk og IT-sikkerhed.